Facebook Likers

Our Sponsors

October 26, 2011

(Takut) Hantu Di 7-11 Paka, Terengganu

Cerita diterima semalam tarikh 25 October 2011, dan video upload hampir kesemuanya pada masa yang sama. Rakaman bertarikh 20 October 2011 dan bermula jam 3.08 pagi (berdasarkan timer pada rakaman CCTV). Dan pekerja shift siangnya pulak merakam semula video dengan handphone pada lebihkurang jam 8 pagi. Cerita ni pun dah diposting malam tadi lagi, tapi sebab tajuknya pun omputih, dan sebab malas nak menaip posting tu pun kosong ajelah.

Tak pasti sebab ada pendapat yang mengatakan fake (palsu) dan ada juga yang percaya, tapi cerita asalnya tak tahulah, kecuali ada pembaca yang boleh clarify balik asal usul cerita ni.

Di bawah ni disertakan link untuk video tersebut. (Blogserius pun ambik link nih).


Tengok boleh, nak percaya ke tidak masing-masinglah ye? Jangan takut pulak  nak keluar malam-malam pergi 7 Eleven pasni :)

No comments:

Post a Comment

Ada nak komen apa-apa? Jemput bersila untuk menaip :p