Facebook Likers

Our Sponsors

October 31, 2011

(Gambar) Semacam je pokok ni....











(Tragedi) Keretapi Dilanggar Lori Tangki di Kota Kinabalu

Keretapi sedang terbakar







And satu klip lagi dari Wan Tan's Facebook Video.


Dengarnya 18 people terkorban... Rest in peace...

October 30, 2011

(Iklan) Pantai Bagan Lalang. Cari Rumah?


Ada sebuah rumah ingin dijual/disewakan oleh pemiliknya yang berdekatan dengan pantai peranginan terhangat masakini. Dengan jarak hanya 300 meter dari persisiran pantai, lokasi amat menarik untuk mereka-mereka yang berminat untuk tinggal berdekatan persisiran pantai. Dimana lokasinya?

(News) Tunku Maria, Fasha Sandha, Zakiah Anas

Alhamdulillah, dah bertutup aurat, dah bertudung dah semuanya. Semua ni ada di JomHeboh 2011 di Kota Bharu, Kelantan yang lepas. Nampak semacam je tudung Fasha tu. Pinjam orang ka? Eh, artis-artis wanita memang wajib pakai tudung ke kalau masuk Kelantan?

(LOL) Attack of the Duck!

Seen a lot, and I mean a lof of duck nowadays. Not the animal "Duck", but the human with duckface. Not life threatening actually, but the heart-prodding images makes my moral down & sad. Well, a sad person cannot be good. Low productivity, bad (lesser than normal) eating disorder and vice-versa. Wow, this might be the reason the economy turns bad!

A growing trend of duckface photos/videos keeps popping like popcorn. And while some might be seeing this as cute, but some might as well deem this as offensive. You might want to google antiduckface or use this link.

Duckface is popularly used in self-taken photographs to convey an image of cuteness. And for some, it is an alternative for the self-potrait of fat girls to be viewed as a slim person.

Well, to show you some photos, see below.

This one can win an award for The Most Duck Lookalike....
 And I am glad, none of my friends have this kind of pictures in their Facebook photos...yet.

October 26, 2011

(Info) Bom Nuklear Terbesar Di Dunia

Bom Nuklear B53
Sebuah bom nuklear paling kuat kuasa pemusnahannya di dunia kini berada di Amarillo, Texas untuk dilupuskan. Bom terakhir itu yang berkuasa beratus-ratus kali ganda lebih kuat dari bom atom yang dijatuhkan di Hiroshima, Jepun telah ditauliahkan pada tahun 1962 untuk kegunaan semasa Perang Dingin sedang memuncak ketika Krisis Peluru Berpandu Cuba (Cuban Missile Crisis)

(Takut) Hantu Di 7-11 Paka, Terengganu

Cerita diterima semalam tarikh 25 October 2011, dan video upload hampir kesemuanya pada masa yang sama. Rakaman bertarikh 20 October 2011 dan bermula jam 3.08 pagi (berdasarkan timer pada rakaman CCTV). Dan pekerja shift siangnya pulak merakam semula video dengan handphone pada lebihkurang jam 8 pagi. Cerita ni pun dah diposting malam tadi lagi, tapi sebab tajuknya pun omputih, dan sebab malas nak menaip posting tu pun kosong ajelah.

Tak pasti sebab ada pendapat yang mengatakan fake (palsu) dan ada juga yang percaya, tapi cerita asalnya tak tahulah, kecuali ada pembaca yang boleh clarify balik asal usul cerita ni.

Di bawah ni disertakan link untuk video tersebut. (Blogserius pun ambik link nih).


Tengok boleh, nak percaya ke tidak masing-masinglah ye? Jangan takut pulak  nak keluar malam-malam pergi 7 Eleven pasni :)

October 25, 2011

(Video) Ghost Caught In 7Eleven CCTV


(LOL) Pelempang Free


Hati-hati kalau kalau jumpa dia ni, hahaha :)


(Info) Latest Vehicle License Plate Number in Malaysia

I stumbled upon a link which will directly displays the latest registered plate numbers for all states including Sabah & Sarawak. Wow, I didn't know that that's a lot of different series of plates for Sabah & Sarawak. So a brief lesson coming right up! :)

 

For Peninsular Malaysia, vehicle license plates used starts with a letter of the alphabet defining one of its state/territory where the vehicles are registered. Following an ABC 1234 format, the regional code are as follows:

  • A for Perak
  • B for Selangor
  • C for Pahang
  • D for Kelantan
  • J for Johor
  • K for Kedah
  • KV for Langkawi, Kedah
  • L for Labuan
  • M for Melaka
  • N for Negeri Sembilan
  • P for Pulau Pinang
  • Putrajaya for Putrajaya
  • R for Perlis
  • T for Terengganu
  • W for Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

As for Sarawak, listed below are the vehicle license plates according to division code:

  • QA or QK for Kuching
  • QB for Sri Aman
  • QC for Samarahan & Betong
  • QL for Limbang
  • QM for Miri
  • QP for Kapit
  • QR for Sarikei
  • QS for Sibu & Mukah
  • QSG for Sarawak Government
  • QT for Bintulu

What about Sabah? Well, below are the vehicle license plates based also on division code:
  • SA for Kota Kinabalu
  • SB for Beaufort
  • SD for Lahad Datu
  • SK for Kudat
  • SS for Sandakan
  • ST for Tawau
  • SU for Keningau
  • SG for Sabah Government (no longer used, changed to Kota Kinabalu plates)
  • SL for Labuan (until 1984, as Labuan became Wilayah Persekutuan Labuan)

And what about the link I was talking earlier? Here it is. Click here to check it out.


October 24, 2011

(Info) Acrophobia, Not Vertigo

Have you ever felt the vertigo? Well, according to Wikipedia, vertigo is more accurately a spinning sensation that occurs when one is not actually spinning and true vertigo can be triggered by almost any type of movement or any change in visual perspective.

When you are afraid of height, what would you called it? That feeling is called Acrophobia, not vertigo. It is an extreme or irrational fear of heights and belong to a category of specific phobias, called space and motion discomfort.

Why a post about acrophobia and vertigo? Well, just want to share with you an awesome image.





October 23, 2011

(LOL) Sama tapi sikit ada lain.

Alamak, komputer diserang trojan/malware lagi. Setiap website yang dicari akan dipintas ke website iklan lain, contohnya jika kita click pada satu link, kita tidak dibawa terus ke laman web tersebut. Sebaliknya akan muncul satu laman web lain yang tidak ada kena mengena langsung.

Mulanya terfikir mungkin ada setting yang salah, almaklumlah, anak pun nak belajar gunakan komputer sekali sekala. Tapi bila dah dibuat 5S, check semula semua setting, still sama. Nampaknya ini bukan masalah biasa. Penggunaan antivirus turut gagal, Adaware gagal, Anti-Malware pun gagal. Dicuba pula Search & Destroy, pun sama juga. Memang agak power masalah trojan ini kerana semua aplikasi di atas telah di'disable'kan semasa scanning. Maknanya belum sempat scan dah kena close. Bestnya.

(LOL) Looks familiar to you?

I was searching for answers to my malware/trojan infected pc when I stumbled on this freeware software. It is called the Combofix. And what it does or designed for is to scan a computer for known malware, spyware (SurfSideKick, QooLogic, and Look2Me as well as any other combination of the mentioned spyware applications) and remove them entirely. I did tried, and it found a trojan/malware which is infecting the TCP/IP configuration, I think. I don't actually remembered what's the name of the trojan/malware but the sofware did actually cleaned the system entirely. That's a good news right?

Then I saw the official logo for Combofix. Wow, I think I recognized that. Is it the same??? See it for yourself.


Well, compare it with the next logo. And what do you think? Is it similar? :)

This new logo of Proton was launced in 2000 to incorporate the traits of the tiger and to unify all PROTON badges worldwide.

October 17, 2011

(Info) Permohonan Online SKM/ST 2012 : Online Application For SKM/ST 2012

Permohonan untuk mengikuti pengajian Sijil Kemahiran Malaysia dan Sekolah Teknik telah dibuka kepada mereka-mereka yang berkelayakan. 


(Info) Budget 2012 : Daftar E-Kasih Untuk Bantuan Rakyat RM500


Sepertimana yang telah diketahui semua rakyat Malaysia, bermula Januari 2012, kerajaan akan menyalurkan bantuan RM500 yang digelar bantuan rakyat sebanyak RM500 kepada isi rumah yang berpendapatan bawah RM3000.

October 16, 2011

(Tutorial) How to add nRelate to your blog

For all bloggers out there, you might already know about LinkWithin. You might be using it right now, or you're not. Well, for this post I will be writing about nRelate, another widget but with more features.

October 12, 2011

(Wow) The Avengers?


The S.H.I.E.L.D. agency brings together a team of superhumans to help save the Earth from annihilation by extraterrestrial invaders. Watch these trailers for "Marvel's The Avengers". In theaters  May 4, 2012.







October 09, 2011

(Info) Tamat PMR/SPM? Apa nak buat ye?

Untuk semua pelajar yang telah menduduki peperiksaan besar PMR dan SPM, apa rancangan anda seterusnya? Mungkin ada yang terfikir untuk mengambil sijil kemahiran dalam bidang yang diminati. Dimana dan bagaimana mungkin antara persoalan yang timbul.



October 01, 2011

(LOL) Take It Easy Will Ya?


Ok, and what is that? A dog milking a goat? Kind of odd... and interesting. Now, if only all the animals also need their healthy dose of milk everyday...