Facebook Likers

October 09, 2011

(Info) Tamat PMR/SPM? Apa nak buat ye?

Untuk semua pelajar yang telah menduduki peperiksaan besar PMR dan SPM, apa rancangan anda seterusnya? Mungkin ada yang terfikir untuk mengambil sijil kemahiran dalam bidang yang diminati. Dimana dan bagaimana mungkin antara persoalan yang timbul.Kepada yang berminat, ada kekosongan untuk 60 pelajar dalam beberapa kursus seperti berikut:
1) Sijil Teknikal Penyaman & Pendinginan Udara (Aircond)
2) Sijil Teknikal Elektrikal
3) Sijil Teknikal Automotif
4) Sijil Teknikal Lukisan Pelan

Untuk elaun bulanan, setiap pelajar dijanjikan RM300 sebulan sebagai wang perbelanjaan dan jangan khuatir, asrama turut disediakan. Jangkamasa 2 tahun.

Bagaimana untuk memohon? Cuma perlukan Nama Penuh. Alamat Surat Menyurat, No Telefon (Rumah & HP), Salinan Mykad, Salinan Keputusan PMR/SPM dan sms 0182588680 atau email wantedtoo@ gmail.com untuk maklumat lanjut.

Terbuka kepada warga Selangor sahaja. Tarikh tutup permohonan sebelum 18/10/2011.

Update (Dah ada 3 orang...)

www.kolejuniti.com.my
www.uniti.edu.my

Makluman Untuk Semua
Untuk Pengajian Diploma, sila rujuk pada website diatas, dan jika berminat sila sms Nama Penuh, Alamat, No Telefon (Rumah & HP), Nama Kursus ke 018-2588680.

Untuk pembiayaan, anda akan ditawarkan beberapa alternatif untuk membantu dari saat pendaftaran sehingga tamat pengajian Pihak Kolej akan membantu menyediakan semua dokumen yang diperlukan. Jangan risau!


No comments:

Post a Comment

Ada nak komen apa-apa? Jemput bersila untuk menaip :p